A REAL MADRID LEGENDS NYERTE A GÁLAMÉRKŐZÉST

2015. június 02., kedd 14:41
Színes programokat láthattak azok a nézők, akik május 30.-án kilátogattak a Real Team Családi Napra a debreceni Nagyerdei Stadionba.  
 

A rendezvény gyermekmérkőzésekkel kezdődött el, ahol a Loki Focisuli, a Debreceni Honvéd Olasz Focisuli, a DEAC és Debreceni Sportcentrum - Sportiskola csapatai mérkőztek meg egymással.  Ezután Dér Heni, Majka, valamint Gáspár Laci koncertekkel folytatódott a délután. A Magyar Hírességek – Debreceni Ikonok mérkőzés is megrendezésre került, amelyen pályára lépett többek között Vincze Ottó, Balázs Pali a Magyar Hírességek csapatában, míg a debreceni oldalon Kondás Elemér, Supka Attila és Szebeni István jutott szerephez.

A nap legjobban várt eseményén a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars csapatai mérkőztek meg egymással. A Real Madrid oldalán olyan korábbi kiválóságok léptek pályára, mint Morientes, Amavisca, Pavón és Martín Vázquez, a DVSC csapatában, pedig a 10 évvel ezelőtti bajnokcsapat tagjai szerepeltek, Sándor Tamással, Madar Csabával, Éger Lászlóval és Dombi Tiborral a soraiban.

A szünetben a szerencsés kilátogatók keresztléc rúgó versenyen vehettek részt, míg a Real Madrid és a DVSC játékosai egy világszabadalmi találmánnyal a teqballal szórakoztatták magukat és a közönséget.

A mérkőzést végül a Real Madrid Legends csapata nyerte 3:1-es eredménnyel.

DVSC All Stars - Real Madrid Legends 1-3 (0-1)

DVSC: Csernyánszki (Tomic) – Bernáth (Virág B.), Éger, Komlósi, Nikolov (Hegedűs Gy.) - Habi - Dombi (Sitku), Madar, Sándor T., Szatmári Cs. (László) - Kerekes.

Real Madrid: Contreras (Álvarez) – Velasco, Cabrera (Moran), Pavón (Martin Vázquez), Sabido (Palencia) – Aragón (Grosso), Tote (Martínez), Fernando (Amavisca), Moran (De Las Heras) – Morientes, Congo (Vallina)

Gól: Congo, Morientes, Vallina, Éger