SIKERES FORDULÓT ZÁRTAK A REAL TEAM FC CSAPATAI

2015. június 05., péntek 10:47
A héten lezajlott az első osztályú városi kispályás szabadtéri labdarúgó bajnokság 15. fordulója. Mindkét csapatunk a Real Team Fc I és a Real Team Fc II is ebben a bajnokságban érdekelt.

A Real Team Fc II a szerdai játéknapon lépett pályára Roll Tech-FAG csapata ellen a DEAC műfüves pályáján. A mérkőzés élvezetes és gólzáporos volt, amelyen csapatunk végül 5:10-es arányban diadalmaskodni tudott. Ezzel a Real Team Fc II nagyon jó pozícióból várhatja a folytatást, mivel a második helyen áll 34 ponttal, mindössze 2 pontos hátrányban a listavezetőtől és 3 meccsel kevesebbet játszott, mint a jelenlegi listavezető BLICZ csapata.

Roll Tech-FAG - Real Team FC II. 5:10

Gólszerzők:

Real Team Fc II : ifj. Rácsai Lajos, Boros Gábor, Bíró Roland, Varga Dániel (2), Buka Bence (2), Szilágyi Barna (2), Kubán Zoltán

Roll Tech-FAG:  Szabó Balázs (2), Szabó Gergő, Erdős Benjamin, Kardos Tibor

Másik csapatunk a Real Team Fc I is nagyon jó szériát tudhat maga mögött, ugyanis az előző fordulóba legyőzte a listavezető BLICZ csapatát és az Old Boyz csapata ellen is nyerni tudott 2:5-ös arányban. Az Old Boyz elleni mérkőzést csütörtökön játszották az Agrártudományi Egyetem műfüves pályáján. Ezekkel az eredményekkel a Real Team Fc I nagy lépéseket tett, hogy elmozduljon a tabella aljáról, így már a 13.-ik pozíciót foglalja el.

Old Boyz - Real Team FC I. 2:5

Gólszerzők:

Old Boyz: Éder Gergő, Borbíró Dávid,

Real Team Fc I : Lakatos Balázs, Debreceni Péter (2),  Valóczki József (2)