Az idén is megrendezésre kerül a Real Team Kupa

2016. november 21., hétfő 13:55
A sok futballszerető szurkoló idén sem marad foci nélkül az év utolsó napjaiban, hisz december végén újfent megrendezik a már jól megszokott Real Team Kupát.

Ez alkalomból hétfőn délelőtt a Fórumban tartott sajtótájékoztatót a torna két szervezője, Debreceni Péter és Gulácsi Bence. A rendezvényen a DVSC két játékosa, Holman Dávid és Ferenczi János is részt vett, előbbi a tavalyi győztes Victor Security tagjaként, míg utóbbi az előző kupa gólkirályaként.

Mint minden évben, természetesen most is hatalmas az érdeklődés a Real Team Kupával kapcsolatban. A szervezőktől megtudtuk, hogy több külföldi csapat is részt vesz majd a tornán. Továbbá bevezettek néhány szabályváltozást is, közülük az egyik legjelentősebb, hogy az 5x2-es kapuk helyett 4x2-es kapukra játszanak majd az együttesek. Emiatt lehetséges, hogy kevesebb gól születik a mérkőzéseken, de izgalmakban biztosan nem lesz hiány.

A torna csoportmeccsei december 27-29-ig zajlanak, míg december 30-án rendezik a döntő napot. A kupa nevezési díja 80.000 forint. A sorsolást december 19-én, 17.00 órától tartják. Az első helyezett csapat 1.000.000 forint összdíjazásban részesül.

A nagy érdeklődés miatt sajnos sokan nem tudnak ellátogatni a Hódos Imre Sportcsarnokba, hisz hamar elfogynak a belépők. A szervezők rájuk is gondolnak, idén online közvetítéssel szeretnék kárpótolni azokat, akiknek nem jutott jegy.